Mainosmakeiset – Profiloi yritystäsi!

Profiilituotteiden tarjonta tänään on melkeinpä rajaton, joten minkä tuotteen sinun tulisi valita luomaan ja kasvattamaan kiinnostusta yrityksestänne? Tuote, jonka annat vastaanottajalle, edustaa sillä hetkellä yritystäsi ja haluat luonnollisesti, että tämä tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla! Ajatuksenahan on, että vastaanottaja ilahtuu, muistaa yritystäsi positiivisesti ja saa positiivisia mielleyhtymiä. Kolme syytä valita mainosmakeisia yrityksenne profiloimiseen:

1. Makuaisti – logo- tai viestipainetulla mainosmakeisella on se etu, että se stimuloi yhtä lisäaistiamme – nimittäin makuaistia! Makuaisti vahvistaa viestisi, jonka juuri välitit suklaaneliön käärepaperissa tai pastillirasian painatuksessa.

2. Kiinnostus – kulhollinen mainoskaramelleja tai toffeita messuosastollasi tai vastaanottotiskillä, vetää todistettavasti enemmän kävijöitä, kuin kulhollinen mainoskyniä tai USB-muistitikkuja samalla mainosviestillä.

3. Kustannustehokkuus – makeiset mainoksella ovat kustannustehokkaita! Miten monella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa suoraan pienimpiinkin kustannuksiin? Pelkästään 1 kg:lla mainoskaramelleja sinulla on mahdollisuus tavoittaa yli 400 kontaktia!

Tutustu mielellään markkinoiden laajimpaan mainosmakeisvalikoimaan ja jos sinulla on kysyttävää siitä, miten Presenta voi auttaa teitä käyttämään mainosmakeisia markkinoinnissanne, saat meiltä henkilökohtaista apua ja palvelua soittamalla numeroon 09 424 513 70.

2012-09-20 Riika Sirkas
Presenta Sverige AB

Postiosoite:
Vallgatan 9, 170 67 Solna.

Vierailuosoite:
Vallgatan 9, 170 67 Solna.

Toimitusosoite:
Sunnorpsgatan 4, 582 73 Linköping.

Puhelin: (09) 424 513 70

S-posti:
info@presenta.fi

Yritysnumero: 559047-0307

Sulje

Pyyntö

Lämnas tom:

Sulje

Tilaa joulukuvastomme

Täytä yhteystiedosi, niin lähetämme joulukuvastomme sinulle. Lataa joulukuvasto PDF tästä.

Lämnas tom:

Stäng

Tilaa uutiskirje