Karkit omalla logolla

Haluatko karkit omalla logolla? Presentalta löytyy pohjoismaiden suurin valikoima mainoskarkkeja.

Vuosien mittaan yritykset ovat huomanneet, kuinka karkit omalla logolla kustannustehokkaasti auttavat mainostamisen onnistumisessa. Karkit omalla logolla sopivat täydellisesti niin messuille kuin muihinkin tapahtumiin ja ne vahvistavat sanomaanne tehokkaasti. Kulhollinen yrityksenne logolla varustetuilla makeisilla vetää taatusti kävijöitä messuosastollenne paremmin kuin kynät tai käyntikortit.

Olemme jo yli 25 vuoden ajan maustaneet monenlaisia tuotteita ja karkit omalla logolla kuuluvat meidän vahvuuksiin, tarjoamme pohjoismaiden markkinoiden laajimman makeisvalikoiman ja tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista.

Karkit omalla logolla Presentan laajasta valikoimasta

Valikoimamme on monipuolinen, sieltä löytyy muun muassa tikkareita, pastillirasioita, keksejä, suklaata sekä juomia. Sokerittomat karkit omalla logolla? Kyllä, Presentalla on myös näitä – purukumeja, pastilleja sekä karamellejä.

Jos tahdot näyttää, että yritykselläsi on oikeat arvot, valitsette Fairtrade – reilun kaupan karkit omalla logolla. Viestinne tulee yhdessä Fairtrade-logon kanssa, josta on viime vuosina tullut erittäin arvostettu.

Karkit omalla logolla eivät ainoastaan ole edullisia, ne sopivat kaikkiin tilauksiin ja ovat hyvin suosittuja vastaanottajilla.

Miltä maistuu tuotemerkkinne? Soita jo tänään ja pyydä tarjous!

×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö