Logokarkit

Logokarkit eivät ainoastaan ole edullisia, ne sopivat kaikkiin tilauksiin ja ovat hyvin suosittuja vastaanottajilla. Presentalta löytyy pohjoismaiden suurin valikoima logokarkkeja ja tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista. Valikoimamme on monipuolinen, sieltä löytyy muun muassa tikkareita, pastillirasioita, keksejä, suklaata sekä juomia. Sokerittomat logokarkit? Kyllä, Presentalla on myös näitä – purukumeja, pastilleja sekä karamellejä. Jos tahdot näyttää, että yritykselläsi on oikeat arvot, valitsette Fairtrade – reilun kaupan logokarkit. Viestinne tulee yhdessä Fairtrade-logon kanssa, josta on viime vuosina tullut erittäin arvostettu.

Logokarkit – yritysten apurit

Yyritykset ovat huomanneet, kuinka logokarkit kustannustehokkaasti auttavat mainostamisen onnistumisessa. Logokarkit sopivat mainiosti niin messuille kuin muihinkin tapahtumiin ja ne vahvistavat sanomaanne tepsivästi. Kulhollinen yrityksenne logolla varustetuilla karkeilla vetää taatusti kävijöitä messuosastollenne paremmin kuin kynät tai käyntikortit.

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä meihin niin voimme yhdessä suunnitella ratkaisut tarpeisiisi, kun tahdot ostaa herkullisimmat logokarkit!

×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö