Mainosmakeiset – Profiloi yritystäsi!

Profiilituotteiden tarjonta tänään on melkeinpä rajaton, joten mikä tuote sinun tulisi valita luomaan ja kasvattamaan kiinnostusta yritystänne kohtaan? Tuote, jonka annat vastaanottajalle, edustaa sillä hetkellä yritystänne ja haluat luonnollisesti, että tämä tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla. Ajatuksenahan on, että vastaanottaja ilahtuu, muistaa yrityksenne jatkossakin, ja saa positiivisia mielleyhtymiä. Kolme syytä valita mainosmakeisia yrityksenne profiloimiseen:

1. Makuaisti – logo- tai viestipainetulla mainosmakeisella on se etu, että se stimuloi yhtä tärkeää aistiamme – nimittäin makuaistia. Makuaisti vahvistaa viestiäsi, jonka juuri välitit suklaaneliön käärepaperissa tai pastillirasian painatuksessa.

2. Kiinnostus – kulhollinen mainoskaramelleja tai toffeita messuosastollasi tai vastaanottotiskillä vetää todistettavasti enemmän kävijöitä, kuin kulhollinen mainoskyniä tai USB-muistitikkuja samalla mainosviestillä.

3. Kustannustehokkuus – makeiset mainoksella ovat kustannustehokkaita. Miten usein meillä on mahdollisuus vaikuttaa suoraan pienimpiinkin kustannuksiin? Ei kovin usein, mutta pelkästään 1 kg:lla suosittuja mainoskaramelleja sinulla on mahdollisuus tavoittaa yli 200 kontaktia!

Tutustuthan markkinoiden laajimpaan mainosmakeisvalikoimaan ja jos sinulla on kysyttävää siitä, miten Presenta voi auttaa teitä käyttämään mainosmakeisia markkinoinnissanne, saat meiltä henkilökohtaista apua ja palvelua soittamalla numeroon 09 424 513 70.

2012-09-20 Riika Sirkas
×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö