Makeiset omalla logolla

Huvittaisiko hankkia makeiset omalla logolla? Presentalta löytyy pohjoismaiden suurin valikoima mainoskarkkeja.

Vuosien mittaan yritykset ovat huomanneet, kuinka makeiset omalla logolla kustannustehokkaasti auttavat mainostamisen onnistumisessa. Makeiset omalla logolla sopivat täydellisesti niin messuille kuin muihinkin tapahtumiin ja ne vahvistavat sanomaanne tehokkaasti. Kulhollinen yrityksenne logolla varustetuilla makeisilla vetää taatusti kävijöitä messuosastollenne paremmin kuin kynät tai käyntikortit.

Olemme jo yli 25 vuoden ajan maustaneet monenlaisia tuotteita ja makeiset omalla logolla kuuluvat meidän vahvuuksiin, tarjoamme pohjoismaiden markkinoiden laajimman makeisvalikoiman ja tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista.

Makeiset omalla logolla meidän valikoimasta

Valikoimamme on monipuolinen, sieltä löytyy muun muassa tikkareita, pastillirasioita, keksejä, suklaata sekä juomia. Sokerittomat makeiset omalla logolla? Kyllä, Presentalla on myös näitä – purukumeja, pastilleja sekä karamellejä.

Jos tahdot näyttää, että yritykselläsi on oikeat arvot, valitsette Fairtrade – reilun kaupan makeiset omalla logolla. Viestinne tulee yhdessä Fairtrade-logon kanssa, josta on viime vuosina tullut erittäin arvostettu.

Makeiset omalla logolla eivät ainoastaan ole edullisia, ne sopivat kaikkiin tilauksiin ja ovat hyvin suosittuja vastaanottajilla.

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä niin voimme yhdessä suunnitella ratkaisut tarpeisiisi, kun tahdot ostaa herkullisimmat makeiset omalla logolla!

×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö