Omat pastillirasiat

Omat pastillirasiat ovat maukas lahja messuilla! Omat pastillirasiat kuuluvat Presentan vahvuuksiin, tarjoamme pohjoismaiden markkinoiden laajimman makeisvalikoiman. Meillä on yli 25 vuoden kokemus yritysten profiloinnista ja tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista. Voit valita yhdeksästä eri mauista kun tilaat omat pastillirasiat meiltä.

Omat pastillirasiat antavat hyvää mainosta

Omat pastillirasiat antavat hyvää mainosta yrityksellesi. Painamme rasiat täysin toivomuksesi mukaisesti. Omat pastillirasiat kuuluvat meidän suosituimpiin tuotteisiimme. Uudet modernit ”flip-top” rasiat antavat mahdollisuuden piilotettuun viestiin kannen alla. Pastillirasiat painetaan 4-väripainatuksella ja toimitetaan pakattuina sellofaaniin korostamaan viestiäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Pastillirasiassa on suuri painatusala, jossa on tilaa mainostekstille, kuville ja logolle.

Pastillirasiat painatuksella joka tilaisuuteen

Vuosien mittaan yritykset ovat huomanneet, kuinka omat pastillirasiat kustannustehokkaasti auttavat mainostamisen onnistumisessa. Omat pastillirasiat vahvistavat sanomaanne tehokkaasti, ja sopivat niin messuille kuin muihinkin tapahtumiin.

Omat pastillirasiat ovat myös hyvin suosittuja vastaanottajilla!

×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö