Piparkakkuja

Jokos te olette miettineet millaisen joulumuistamisen annatte tänä vuonna henkilökunnalle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille? Presentalla on teille ratkaisu! Tee niinkuin monet muut menestykselliset yritykset, profiloi itseäsi, ja valitse joulun idyllisin herkkulahja – piparkakkuja Presentalta! Piparkakut kuuluvat joulun suosituimpiin tuotteisiin. Iman piparkakkuja ei tule kunnon joulutunnelmaa. Presentalla on markkinoiden maukkaimpia piparkakkuja. Meidän suositut piparkakut leivotaan perinteisen ruotsalaisen reseptin mukaisesti ja voittavat vuosi vuoden jälkeen kuluttajien makutestin.

Jo lapsuudesta saakka tiedämme, että pienelläkin muistamisella on merkitys ja Presentan monipuolisesta valikoimasta voit löytää monenlaisia piparkakkuja, joista tulee vallan mainio jouluyllätys!

Piparkakkuja toivomuksesi mukaan

Piparkakkuja saat yrityksesi täysin omassa pakkauksessa. Digitaalisesti painettu purkki; logosi, jouluterveisesi ja haluamasi kuvat painetaan suoraan purkkiin. Voimme väripainattaa purkin juuri haluamanne tavalla, sekä painattaa logonne/sanomanne sen sisällä oleviin pipareihin. Voit valita myös hauskan tonttuaiheisen purkin, jonka kanteen liimaamme tervehdykselläsi ja yrityksesi logolla varustetun tarran tai hopeapurkin kansitarralla ja vyötteellä.
Logosi painetaan piparkakkuun sokeripainatuksella. Piparkakkuja on saatavana pyöreinä että sydämenmuotoisina läpinäkyvässä tai metallisessa purkissa.

Piparkakkuja – kun tahdot profiloida yritystäsi

Tämän uniikin ja mieleenpainuvan markkinointituotteen avulla arvostat parhaita asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi todella maistuvalla, upealla ja tyylikkäällä tavalla. Tämä tuote on täysin muokattavissa sisällöstä purkkiin, joten ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

Avainsanat:
Piparkakkuja

×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö