Piparkakut

Yrityksesi saa hienoa näkyvyyttä ja tekee hyvän vaikutuksen asiakkaisiin tai yhteistyökumppaneihin muistamalla heitä joulun aikaan liikelahjalla. Joulu on herkuttelun aikaa ja monenlaiset pikkuleivät yrityksesi omalla painatuksella ovat varmasti mieleinen lahja ja antavat yrityksestäsi positiivisen kuvan. Piparkakut ovat pikkuleipien kestosuosikkeja, joten ne ovat varma valinta yrityksen joulutervehdykseksi asiakkaille. Piparkakut kuuluvat olennaisena osana joulutunnelmaan ja viestittävät lahjan saajalle hyvää joulumieltä herkullisessa muodossa. Maukkaat piparkakkumme ovat olleet kuluttajien makutesteissä voittajia vuodesta toiseen. Presentan valikoimista löydät perinteiset piparkakut erilaisissa pakkausvaihtoehdoissa, ja voit painattaa yrityksesi nimen tai logon pakkauksiin ja jopa suoraan pipareihin. Yrityksesi mainostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja herkullista.

Piparkakut auttavat profiloinnissa

Presenta on pohjoismaiden suurin mainospiparkakkujen toimittaja, joten voit olla varma toimintamme laadusta ja luotettavuudesta. Lahjavalintana piparkakut ovat hyviä myös siksi, että niillä on pitkä, jopa 18 kuukauden säilyvyysaika, joten jos piparit eivät katoa heti herkuttelijoiden suihin, ne muistuttavat yrityksestäsi vielä pitkään joulun jälkeenkin. Ja vaikka piparit katoaisivat parempiin suihin alta aikayksikön, yrityksesi omalla painatuksella varustettu keksipurkki saattaa jatkaa eloaan muussa käytössä ja näin lahja voi tuoda yrityksellesi näkyvyyttä vielä pitkään.

Piparkakkuja voit tilata eri kokoisissa pakkauksissa. Perinteisiä piparkakkuja on saatavilla 150 gramman pakkauksissa, ja pakkaukset voidaan 4-väri digipainatuksella tehdä juuri oman yrityksesi näköisiksi. Hieno joululahja asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Toinen vaihtoehto on valita peltipurkit, joihin saa pipareita 500 grammaa tai 800 grammaa. Peltipurkkeihin on mahdollista painattaa kanteen ja vyötteeseen yrityksesi nimi, logo ja jouluinen tervehdys lisäämään henkilökohtaisuutta. Purkkeja löytyy hopeisina tai hauskalla joulutonttuaiheella. Todella huomiota herättävä joululahjasta tulee, kun valitsee purkkien sisälle logopiparkakut, joissa pipareihin on leivottu yrityksesi logo. Silloin yrityksesi on kahvipöydässä kirjaimellisesti jokaisen huulilla!

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit ilahtuvat varmasti piparkakuista, jotka tekevät kahvihetkistä entistä maukkaampia joulun alla ja sen jälkeen, ja samalla yrityksesi nimi tai logo muistuttaa heitä mukavalla tavalla hyvästä yhteistyöstä. Tutustu vaihtoehtoihimme ja valitse joululahjaksi maukkaat piparkakut painatuksella, jotka lisäävät helposti yrityksesi näkyvyyttä samalla kun jakavat hyvää joulumieltä.

 

×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö