Meillä on ollut ilo palvella
monia tyytyväisiä asiakkaita vuosien saatossa.
Tässä muutamia esimerkkejä:

LINK Finland

Olemme käyttäneet meille brändättyjä makeis- sekä muita profilointi tuotteita Presentan valikoimasta vuodesta 2006. Arvostamme heidän nopeaa ja joustavaa palveluaan ja eritoten sitä, että meillä on oma yhteyshenkilö Presentalla, mikä tekee palvelusta todella henkilökohtaisen. Hän on koko ajan auttanut meitä löytämään uusia, imagoomme ja markkinointitarpeisiimme, sopivia tuotteita. Näemme kreatiivisen yhteistyömme voivan jatkua vielä pitkään.

Marika Björkman,
Talouspäällikkö

Imatran Kylpylä

Presenta on vuodesta 2002 ollut brändätyn suklaamme makeistoimittaja. Yhdessä Presentan kanssa voimme suunnitella ja toteuttaa uusia ratkaisuja tulevaisuuden makeistarpeisiimme. Pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Presenta on luotettava ja palvelu, jota olemme vuosien varrella saaneet, on ollut ensiluokkaista. Tarvittaessa asiat selviteään nopeasti. Presenta ottaa aina vastuun mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tuotteiden hinta- ja laatusuhde on myös kohdallaan joten näemme hyvän yhteistyömme jatkuvan ja kehittyvän.

Maija Saajanlehto,
Markkinointipäällikkö, Imatran Kylpylä

PAF

”Paf on tarjonnut turvallisia ja viihdyttäviä rahapelejä yli 40 vuoden ajan. Pelivalikoimaan kuuluu peliautomaatteja, bingo-, lotto-, pokeri-, kasino- ja taitopelejä sekä vedonlyönti Internetissä, laivoilla ja Ahvenanmaalla. Presentalla on laaja valikoima tuotteita ja sen toimitusaikoihin voi luottaa. Näiden kahden syyn takia Paf luottaa Presentaan hankkiessaan profiilituotteita asiakastapahtumiin.”

Radisson Blue Hotels & Resorts

”Radisson SAS Hotels & Resorts haluaa näyttää vierailleen, kuinka tärkeitä he ovat, ja vahvistaa samalla asiakassuhteitaan. Presenta on aktiivisena yhteistyökumppanina auttanut meitä valitsemaan maukkaita tuotteita ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka ovat olleet erittäin arvostettuja.”

Annica Hallén,
Radisson SAS Stockholm

Tukholman kuluttajayhdistys

”Tukholman kuluttajayhdistys Konsumentföreningen on usean vuoden ajan toiminut Tjejtrampet-pyöräilytapahtuman sponsorina ja tarjonnut osanottajille Presentan toimittamia rypälesokeripastilleja. Presentan tuotteita on hyödynnetty myös muunlaisissa tilaisuuksissa, kuten useissa teatteriesityksissä.”

P-O Höglund,
kuluttajayhdistys, Tukholma

Majvik Oy

Olemme tehneet yhteistyötä Presenta kanssa noin viidentoista vuoden ajan. Presenta on toimittanut meille suklaita omalla painatuksellamme sekä myös muita makeistuotteita esim. Pääsiäismunia ja karamelleja. Arvostamme Presentaa luotettavana yhteistyökumppanina ja erityisesti palvelun henkilökohtaisuutta ja laatua. Olemme asiakkaana aina keskipisteessä Presentan kanssa asioidessamme. Uskomme jatkuvaan ja kehittyvään yhteistyöhön.

Leila Vänttinen,
Toimitusjohtaja,

Majvik Oy

×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö