Tietoa Presentasta

Presenta on profiilituotteita tarjoava yritys, jossa huomispäivän trendit ja tuotteet yhdistyvät kokemuksesta kumpuavaan luotettavuuteen ja näppituntumaan.

Kokemusta meille on kertynyt yli 30 vuotta ja näiden vuosien varrella yrityksemme on kasvanut niin pituutta kuin leveyttäkin. Presenta toi käsitteen ”mainosmakeiset” Pohjolaan vuonna 1986 ja nyt olemme yksi Pohjoismaiden johtavista mainosmakeisten, profiilituotteiden ja mainoslahjojen toimittajista.

Presenta erottuu muista laadulla, joka näkyy esimerkiksi raaka-aineissa, joustavuudessa, työolosuhteissa ja ympäristövastuussa. Laatu kulkee mukana yrityksen kaikessa sisäisessä toiminnassa, mutta ulottuu myös alihankkijoihimme.

Onnistunut profilointi vahvistaa asiakkaan tuotemerkkiä. Sen saavuttaminen vaatii enemmän kuin ison tuotevalikoiman, sillä se edellyttää myös tarkkanäköisyyttä ja kykyä hahmottaa asiakkaan tarpeet.

Presentalla on laaja tuotevalikoima, mutta myös mahdollisuus luoda asiakkaan kanssa uusia tuotteita, joissa vain mielikuvitus on rajana. Tästä syystä valikoimamme elää ja kasvaa jatkuvasti. Presenta on monipuolinen yhteistyökumppani, joka hoitaa kaiken pienistä kampanjoista täysin räätälöityihin kokonaisratkaisuihin.

Asiakkaitamme löytyy kaikista Pohjoismaista. Isoja ja pieniä yrityksiä, organisaatioita ja viranomaisia, jotka kaikki arvostavat tyylikästä profilointia.

Presentasta saat luotettavan ja joustavan yhteistyökumppanin, jonka toimitukset tulevat aina ajallaan. Lue lisää kohdasta Asiakaslupaukset.

Tiivistäen sanottuna haluamme olla Pohjoismaiden paras ja luotettavin mainosmakeisten, profiloitujen tuotteiden ja mainoslahjojen toimittaja.

Lämpimästi tervetuloa Presentaan ja profiilituotteiden maailmaan!

 

×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö