Asiakaslupaukset

Presentalla on tavoitteena olla Pohjoismaiden paras mainosmakeisten ja liikelahjojen toimittaja. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi annamme asiakkaillemme muutamia selkeitä lupauksia, joista emme koskaan tingi.

Turvalliset toimitukset
Pitkä ja hedelmällinen yhteistyö edellyttää aina, että asiakkaan odotuksiin vastataan. Perusedellytyksemme on, että toimitamme aina tuotteenne ajoissa ja jotta Presenta ei onnistuisi tässä, on tapahduttava jotain tavallisuudesta poikkeavaa.
Korkea laatu
Edustamme asiakkaidemme tuotemerkkejä ja meille on erittäin tärkeää, että toimitamme aina korkealaatuisia tuotteita. Kaikki Presentan tuotteet ja raaka-aineet ovat läpikäyneet perusteellisen laadunvalvonnan. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat ylpeyttä Presentan profiilituotteista! Huolellisesti tehty työ näkyy kaikissa vaiheissa, tilauksesta toimitukseen.
Aktiivinen ympäristövastuu
Presentan ympäristöpolitiikka ja ympäristötyö eivät tarkoita ainoastaan sitä, että pysymme lainsäädännön puitteissa. Se tarkoittaa myös vankkaa sitoutumista ympäristöasioihin, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tähän sisältyy sisäistä koulutusta, ilmastoälykkäitä kuljetuksia sekä yhteistyötä ainoastaan Presentan arvoja jakavien tavarantoimittajien kanssa.
Suurta joustavuutta
Ongelmat on luotu ratkottaviksi! Useimmat asiat hoituvat joustavalla asenteella ja suurella sitoutumisella. Vuosien kuluessa olemme törmänneet asiakkaisiin, jotka ovat halunneet tilauksensa aikaisemmin, kuljetuksensa nopeammin, tai tehdä tilauksensa pienessä paniikissa juuri ennen messuja. Tyytyväiset ja kiitolliset asiakkaat motivoivat meitä toteuttamaan heidän toiveensa.
Presenta Sverige AB

Postiosoite:
Vallgatan 9, 170 67 Solna.

Vierailuosoite:
Vallgatan 9, 170 67 Solna.

Toimitusosoite:
Sunnorpsgatan 4, 582 73 Linköping.

Puhelin: (09) 424 513 70

S-posti:
info@presenta.fi

Yritysnumero: 559047-0307

Sulje

Pyyntö

Lämnas tom:

Sulje

Tilaa joulukuvastomme

Täytä yhteystiedosi, niin lähetämme joulukuvastomme sinulle. Lataa joulukuvasto PDF tästä.

Lämnas tom:

Stäng

Tilaa uutiskirje