Asiakaslupaukset

Presentalla on tavoitteena olla Pohjoismaiden paras mainosmakeisten ja liikelahjojen toimittaja. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi annamme asiakkaillemme muutamia selkeitä lupauksia, joista emme koskaan tingi.

Turvalliset toimitukset
Pitkä ja hedelmällinen yhteistyö edellyttää aina, että asiakkaan odotuksiin vastataan. Perusedellytyksemme on, että toimitamme aina tuotteenne ajoissa ja jotta Presenta ei onnistuisi tässä, on tapahduttava jotain tavallisuudesta poikkeavaa.
Korkea laatu
Edustamme asiakkaidemme tuotemerkkejä ja meille on erittäin tärkeää, että toimitamme aina korkealaatuisia tuotteita. Kaikki Presentan tuotteet ja raaka-aineet ovat läpikäyneet perusteellisen laadunvalvonnan. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat ylpeyttä Presentan profiilituotteista! Huolellisesti tehty työ näkyy kaikissa vaiheissa, tilauksesta toimitukseen.
Aktiivinen ympäristövastuu
Presentan ympäristöpolitiikka ja ympäristötyö eivät tarkoita ainoastaan sitä, että pysymme lainsäädännön puitteissa. Se tarkoittaa myös vankkaa sitoutumista ympäristöasioihin, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tähän sisältyy sisäistä koulutusta, ilmastoälykkäitä kuljetuksia sekä yhteistyötä ainoastaan Presentan arvoja jakavien tavarantoimittajien kanssa.
Suurta joustavuutta
Ongelmat on luotu ratkottaviksi! Useimmat asiat hoituvat joustavalla asenteella ja suurella sitoutumisella. Vuosien kuluessa olemme törmänneet asiakkaisiin, jotka ovat halunneet tilauksensa aikaisemmin, kuljetuksensa nopeammin, tai tehdä tilauksensa pienessä paniikissa juuri ennen messuja. Tyytyväiset ja kiitolliset asiakkaat motivoivat meitä toteuttamaan heidän toiveensa.
×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö