Tietoa Presentasta

Yksilöllinen Presenta on profiilituotteita tarjoava yritys, jossa huomispäivän trendit ja tuotteet yhdistyvät kokemuksesta kumpuavaan luotettavuuteen ja näppituntumaan.

Matkamme tähän päivään on kestänyt yli 25 vuotta ja sen varrella yrityksemme on kasvanut niin pituutta kuin leveyttäkin. Presenta toi mainosmakeiset-käsitteen Pohjolaan vuonna 1986 ja tänä päivänä olemme yksi Pohjoismaiden johtavista mainosmakeisten, profiilituotteiden ja mainoslahjojen toimittajista.

Presenta erottuu muista laadullaan, joka näkyy raaka-aineissa, joustavuudessa, työolosuhteissa, ympäristövastuussa ja niin edelleen. Laatu kulkee mukana yrityksen kaikessa sisäisessä toiminnassa mutta ulottuu lisäksi alihankkijoihin asti.

Onnistunut profilointi vahvistaa asiakkaan tuotemerkkiä. Sen saavuttaminen vaatii enemmän kuin ison tuotevalikoiman, sillä se edellyttää myös tarkkanäköisyyttä ja kykyä hahmottaa asiakkaan tarpeet.

Presentalla on laaja tuotevalikoima mutta myös mahdollisuus luoda asiakkaan kanssa uusia tuotteita, joissa vain mielikuvitus on rajana. Sen myötä valikoimamme elää ja kasvaa jatkuvasti. Presenta on monipuolinen yhteistyökumppani, joka hoitaa kaiken pienistä kampanjoista täysin räätälöityihin kokonaisratkaisuihin.

Asiakkaitamme löytyy kaikista Pohjoismaista. Isoja ja pieniä yrityksiä, organisaatioita ja viranomaisia, jotka kaikki arvostavat tyylikästä profilointia.

Presentasta saat yksilöllisen, joustavan ja luotettavan yhteistyökumppanin, jonka toimitukset tulevat aina ajallaan. Lue lisää kohdasta Asiakaslupaukset.

Tiivistäen sanottuna haluamme olla Pohjoismaiden paras ja luotettavin mainosmakeisten, profiloitujen tuotteiden ja mainoslahjojen toimittaja.

Lämpimästi tervetuloa Presentaan ja profiilituotteiden maailmaan!

×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö