Presentan ympäristöpolitiikka

Presentan liiketoiminnalla on tietty vaikutus ulkoiseen ympäristöön. Pyrimme siksi jatkuvasti vähentämään toimintamme haitallisia ympäristövaikutuksia siten, kuin se on teknisesti mahdollista ja taloudellisesti kohtuudenmukaista. Tätä työtä teemme yhdessä alihankkijoidemme kanssa. Jotta haitallinen vaikutus ympäristöön olisi mahdollisimman vähäinen, työskentelemme aktiivisesti seuraavien asioiden parissa:

– Meidän on jatkuvasti tarjottava henkilöstöllemme koulutusta noudattamastamme ympäristöpolitiikasta ja huolehdittava siitä, että heillä on hyvä ympäristöasioiden ja oman yrityksemme ympäristötyön tuntemus. Meidän on varmistettava, että henkilöstömme tuntee ja noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä.

– Meidän on ostotilanteessa tiedotettava omasta ympäristöpolitiikastamme ja vakuutettava tärkeimmät alihankkijamme mukaan työhömme yhteisen haitallisen ympäristövaikutuksemme pienentämiseksi, sekä otettava ympäristövaikutus huomioon valitessamme uusia tavarantoimittajia.

– Meidän on yhdessä jakelijoidemme kanssa pyrittävä ympäristöystävällisiin kuljetuksiin, joissa sekä polttoaineenkulutus että ympäristölle haitallisten aineiden päästöt ovat alhaiset.

– Meidän on sekä ympäristö- että kustannussyistä oltava säästäväisiä ja tehostettava energiankulutustamme mahdollisimman suuressa määrin.

– Meidän on jatkuvasti tehostettava uudelleen käytettävien jäännöstuotteiden käsittelyä ja siten aktiivisesti kehittää tuotteitamme niin, että ympäristönäkökulma on keskeinen osa laatukonseptiamme.

×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö