Yritysmakeisia

Kun meidän puhelin soi, kuulemme usein: Me olemme mukana messuilla ja haluamme vetää kävijöitä osastollemme! Voitteko auttaa meitä siinä? Meidän vastaus on selvä! Presenta on auttanut pieniä ja suuria yrityksiä yli 25 vuoden aikana, ja yritysmakeisia löydät meiltä, ne kuuluvat meidän vahvuuksiin, ja tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista.

Yritysmakeisia Presentan laajasta valikoimasta

Jos teitä kiinnostaa hankkia yritysmakeisia, Presentalta löytyy pohjoismaiden suurin valikoima yritysmakeisia.
Vuosien mittaan yritykset ovat huomanneet, kuinka yritysmakeiset kustannustehokkaasti auttavat mainostamisen onnistumisessa. Yritysmakeisia voit tarjota messuilla, mutta ne toimivat myös muissakin tapahtumissa ja ne vahvistavat sanomaanne. Kulhollinen yrityksenne logolla varustetuilla makeisilla vetää taatusti kävijöitä messuosastollenne paremmin kuin kynät tai jääkaappimagneetit.

Reilun kaupan yritysmakeisia

Presentan valikoimasta löytyy muun muassa tikkareita, pastillirasioita, keksejä, suklaata sekä juomia. Sokerittomia yritysmakeisia? Kyllä, Presentalla on myös näitä – purukumeja, pastilleja sekä karamellejä. Jos tahdot näyttää, että yritykselläsi on oikeat arvot, valitsette Fairtrade – reilun kaupan yritysmakeisia. Viestinne tulee silloin yhdessä Fairtrade-logon kanssa.

Tehkää kuten monet muut menestyvät yritykset – tarjotkaa tavaramerkkiänne!

×

Yhteydenotto

Täytä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sulje

Pyyntö